Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

ShqiperiaCom Shpk

Blog me mendime dhe projekte te kompanise ShqiperiaCom Shpk

ShqiperiaCom Shpk

Job Openin Tirana – Human Resources

Nese jeni ne Tirane dhe po kerkoni nje mundesi punesimi, hidhini nje sy njoftimit tone: HBTalent – Job Posting *Position Title: Recruitment Manager *Location: Tirana *Position Type: Full-Time Compensation: Salaried Start Date: Immediate Number of Openings: 1 COMPANY INFORMATION HBTalent...Read More
DomainHost.al

Little countries, big domains

Browsing through .al domains, I realized that the .al domains are being registered from almost every big corporation. Google (.com.al), Microsoft (.com.al), Facebook, Twitter, Ebay and a bunch of other companies own at least one .al domain. Some of them...Read More
Host.al

Official whois .al domain

Apparently AKEP is working for an official whois for the .al domains. By navigating at www.nic.al/whois the visitors can see a whois form which contains a very small amount of domains from the .al zone. There appears to be a...Read More
ShqiperiaCom Shpk

Mp3.al Projekt i ri online

Mp3.al Faqja eshte nje bibloteke me informacione mbi Artiste (Grupe Muzikore), Kengetare, Albume dhe Kenge. Personalisht kaloj nje kohe te mire duke kerkuar per informacione mbi grupe te vjeter, kenge adoleshence (those punk/grung groups). Nje “wiki” muzikore eshte goxha interesante...Read More
ShqiperiaCom Shpk

…sepse interneti eshte shoqeror

Arena e diskutimeve mbi tema dhe artikuj te ndryshem eshte transferuar gradualisht nga forumet e vjetra ne ambiente te reja diskutimi. Flas pikerisht per mediat shoqerore, twitter, facebook, blogjet wordpress etj. Ndodh jo rrallehere qe nje shkrim ne nje blog...Read More
ShqiperiaCom Shpk

Kontrolloni lehtesisht Privacy-n ne Facebook

Kohet e fundit diskutimet kryesore po rrotullohen mbi informacionin e publikuar ne Facebook, dhe rregullat e konfidences (privacy) qe ndryshojne vazhdimisht duke na lene te zbuluar. Faqja http://www.reclaimprivacy.org/ permban nje menyre shume te thjeshte per te zbuluar dhe kontrolluar sa...Read More
Host.alShqiperiaCom Shpk

Tregetim domainesh .al

Domain Trade @ Host.al Me uljen drastike te domaineve .al ka goxha interes dhe rritje te perceptimit mbi tregetimin e ketij domaini. Vetem ne 10 ditet e fundit tek Host.al kemi procesuar rreth 500 porosi per support ne regjistrim te...Read More