Mp3.al

Mp3.al

Mp3.al Faqja eshte nje bibloteke me informacione mbi Artiste (Grupe Muzikore), Kengetare, Albume dhe Kenge. Personalisht kaloj nje kohe te mire duke kerkuar per informacione mbi grupe te vjeter, kenge adoleshence (those punk/grung groups). Nje “wiki” muzikore eshte goxha interesante dhe kjo eshte pikerisht ajo deshiroja te arrija ne kete projekt.

Ne faqe ndodhen informacione biografike per me shume se 6000 grupe muzikore, dhe me shume po shtohen ne cdo cast.
Faqja eshte e ndertuar duke shfrytezuar API te Emusic.com dhe informacioni eshte i gjithi i terhequr automatikisht. Vetem pak dite pas nxjerrjes se faqes, Google ka indeksuar rreth 12 000 artikuj nen kete domain dhe akoma me shume do te shtohen ne ditet ne vazhdim.

Faqja prezanton disa nga albumet me te shkarkuara kohet e fundit, te jep mundesine te degjosh shembuj nga albumet dhe per ta bere me interesante eshte vendosur dhe nje seksion me lajme nga MTV (… sepse nuk gjeta burim me te mire me lajme muzikore dhe e di… MTV sucks!). Per te terhequr trafik te metejshem, nje aplikim i vogel Facebook eshte ne rruge e siper.

Teknikisht i gjithe informacioni i faqes ruhet ne cache. Kemi dashur te mos ngarkojme databazat qe krijojne shume ngarkese ne server. Struktura eshte rreth 0.4 GB dhe ne rritje, databaza eshte teper e lehte dhe permban 2-3 tabela konfiguruese. Struktura eshte e bazuar mbi Zendframework 1.10x

Faqja eshte krijuar me qellimin paresor per t’u shitur! Kemi nje numer shume te madh domainesh .al ne kontroll dhe ka ardhur koha qe te behet dicka me to. Megjithese struktura automatike e mbledhjes se permbajtjes tek mp3.al duhet te sjelle disa vizita dhe perfitime, dhe shume backlinks per projektet e reklamuar (mbi 12 mije linke nese reklamat vihen ne footer), domaini/struktura dhe permbajtja e terhequr jane per shitje me nje cmim jo te larte (per strukture jo eskluzive). Nese dikush ka interes, mund te me dergoje nje email te shkurter, nderkohe.
Nese jeni kurioz te shikoni tek shtohen artiste te rinj ne faqe, ndiqni www.twitter.com/allmp3

Mp3.al

Faqja kryesore

Mp3.al - Music Charts Albumet me te shkarkuar te muajit