Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Webi Shqip

Webi Shqip

Mod_pagespeed or another googlefailure

Google ka vendosur te permiresoje boten e internetit dhe per te “shpejtuar (te gjithe!?) internetin”. Pas nxjerrjes se produktit WEBP, pas zhurmes per protokollin qe do shpejtonte internetin SPDY, ata vendosen te nxjerrin nje modul te ri te quajtur mod_pagespeed....Read More
Webi Shqip

Sa domaine .al ka gjithsej sot per sot?

Nisur nga nje diskutim per numrin e domaineve .al sot per sot, me poshte jane disa statistika jo zyrtare. Gjithsej ka rreth 4070 domaine .al dhe nje shperndarje jepet me poshte: Domaine .al 3571 Domaine .net.al 17 Domainet .mil.al 8...Read More