Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

ShqiperiaCom Shpk

Blog me mendime dhe projekte te kompanise ShqiperiaCom Shpk

InfoarkivaMySQLWebi Shqip

MySQL Database Replication

Replication Kur nje projekt arrin nje fare volumi informacioni, vihet re qe nuk eshte me e lehte te administrohet databaza e tij. Ne rastin tone, Projekti i Infoarkives, (http://lajme.shqiperia.com), kaloi mbi 2.1 Giga informacion. Per kete projekt ne kishim vendosur...Read More
ShqiperiaCom ShpkWebi Shqip

Shqiperia.com në Twitter

Duke qenë se Twitter po rritet çdo ditë dhe interesi i shqiptarëve herët a vonë do të drejtohet dhe drejt kësaj platforme “marketuese”, vendosëm që të aktivizojmë dhe një llogari zyrtare të portalit www.shqiperia.com. Nën këtë llogari po publikojmë dhe...Read More