Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

shqiperia

Aktualitet

Interneti i Sigurte

Pata mundesine te ndiqja dje nepermjet TV Ora News nje bisede me temen “Interneti i Sigurte”. Gazetarja kishte ftuar nje panel shume interesant te ftuarish. Duke mos u ndaluar individualisht tek secili prej tyre, po u referohem me role. Pra...Read More
Webi Shqip

Presionet per censure ne Shqiperi

po ju coj nje mesazh paralajmerus miqesor ne lidhje me lajmin e dt… Keshtu fillonte nje nga emailet e atyre qe kerkojne te heqin nje emer te cituar ne mediat lokale dhe te arkivuara ne seksionin e infoarkives. Sigurisht lajmet...Read More