Koleget e mi vendosen qe per zgjedhjet e Qershorit te krijojne nje faqe me informatione rreth ketyre zgjedhjeve. Faqja perditesohet cdo dite me lajme nga Zgjedhjet dhe do te vazhdoje edhe disa kohe pas Zgjedhjeve.

Per te gjithe te interesuarit: http://www.fushata2009.com