Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Author: Mandi

Researcher, Software Engineer, Entrepreneur, Activist and Dreamer! Co-Founder ShqiperiaCom, initiator Open Data Albania, founder Host.al, iDoctor etc.
ShqiperiaCom Shpk

Infoarkiv.com dhe qellimi i ketij website

Qëllimi i Infoarkivës Çfarë është Infoarkiva Infoarkiva është një projekt i mirëfilltë informatik. Sistemi ka si qëllim grumbullimin e informacionit mediatik shqiptar, përpunimin e tij bazuar mbi teknika auto-inteligjente dhe më tej prezantimin tek të gjithë përdoruesit. Aktualisht i gjithë...Read More
Webi Shqip

… conficker!? Aprils fool con-ficker!

As I was expecting what would be the result of this “highly” rated virus on the internet today I found out this great article explaining the conficker war today. Conficker War Room! Your Front Row Seat For Cyber Armageddon …and if...Read More
IT

Plesk subdomains with www

Plesk does not allow adding www or other prefixes to the subdomains as it allows with domains. By default the Plesk Control Panel will allow you to add subdomains without any prefix. From a strictly technical perspective, this is wrong...Read More
Mendime

Ice Age 3: Arriten Dinosauret

Eshte publikuar reklama e Ice Age 3, Arriten Dinosauret. Reklama (trailer) dicka me shume se 2 minuta jep nje prezantim te aventures se rradhes se Sid, Manit dhe Diegos. Ndryshe nga pjeset e tjera, qe fillonin me ketrin Scrat dhe...Read More