Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Author: Mandi

Researcher, Software Engineer, Entrepreneur, Activist and Dreamer! Co-Founder ShqiperiaCom, initiator Open Data Albania, founder Host.al, iDoctor etc.
Webi Shqip

.tel domain

Tani cdo kush mund te rregjistroje .tel domain. Domaini .tel eshte pak i ndryshem ne strukture nga domainet e tjera si .com, .al etj. Ai nuk permban nje faqe te mirefillte, por vetem nje informacion kontakti mbi poseduesin e tij....Read More
EkonomiaMendime

What is wrong with Alitalia?

As I was traveling in an extremely tortourous seat offered by AlItalia, I was thinking what in the world could go wrong with them. Alitalia is a very strategic company as they can use the travel routes that go through...Read More
Webi Shqip

#Wefollow criticism

While reading through articles related to the South by Southwest conference, I run into the “Wefollow” project. The project looked very interesting at first sight. It is a Twitter Directory. Based on personal interests, every user can join a specific...Read More
Webi Shqip

Web Spam – Moda e webmastereve te rinj

Ka disa kohe qe po ndjek diskutimet qe behen ne disa forume shqiptare ndermjet webmasterave te rinj. Artikujt dhe diskutimet rrotullohen kryesisht mbi te njejtat tema, trafiku, optimizimi per makinat e kerkimit (seo), leket qe mund te fitohen nga google,...Read More
Webi Shqip

Nje faqe per Puken :)

Mos u cudisni fare, edhe Puka ka nje faqe te veten ne internet. Per te gjithe te interesuarit, duke klikuar ne http://puka.shqiperia.com do te keni mundesine te futeni ne faqen e zones se Pukes. Faqja aktualisht eshte me shume nje...Read More