Nje video-komike interesante – Menyrat e sjelljes ne Facebook

Me poshte eshte nje video-komedi e realizuar ne stil bardh e zi (supozohet nje video e 1950, por me Facebook) qe jep disa udhezime per rregullat e sjelljes ne Facebook.

Sado qe shume kush e konsideron Facebook nje humbje kohe, rregullat me poshte jane interesante dhe duhet te ndiqen nga cdo kush.

2 Replies to “Nje video-komike interesante – Menyrat e sjelljes ne Facebook”

Leave a Reply