Infoarkiva (http://www.infoarkiv.com), projekti any per nje arkive mediatike ka indeksuar me shume se 200 000 artikuj nga mediat e ndryshme. Pas disa muajsh testime dhe disa muaj permiresime te agjenteve qe bejne perditesimin e artikujve, mund te themi se sistemi eshte pak a shume stabel per momentin.

Artikujt e indeksuar pritet te perdoren ne www.search.al, projekt qe eshte nen kontroll te kolegut tim S. Balleshi.

Per me shume informacion mbi kete projekt lexoni pershkrimin e tij duke klikuar ketu.