Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Shqip

ShqiperiaCom Shpk

Infoarkiv.com dhe qellimi i ketij website

Qëllimi i Infoarkivës Çfarë është Infoarkiva Infoarkiva është një projekt i mirëfilltë informatik. Sistemi ka si qëllim grumbullimin e informacionit mediatik shqiptar, përpunimin e tij bazuar mbi teknika auto-inteligjente dhe më tej prezantimin tek të gjithë përdoruesit. Aktualisht i gjithë...Read More
Webi Shqip

… conficker!? Aprils fool con-ficker!

As I was expecting what would be the result of this “highly” rated virus on the internet today I found out this great article explaining the conficker war today. Conficker War Room! Your Front Row Seat For Cyber Armageddon …and if...Read More
Mendime

Ice Age 3: Arriten Dinosauret

Eshte publikuar reklama e Ice Age 3, Arriten Dinosauret. Reklama (trailer) dicka me shume se 2 minuta jep nje prezantim te aventures se rradhes se Sid, Manit dhe Diegos. Ndryshe nga pjeset e tjera, qe fillonin me ketrin Scrat dhe...Read More
Webi Shqip

.tel domain

Tani cdo kush mund te rregjistroje .tel domain. Domaini .tel eshte pak i ndryshem ne strukture nga domainet e tjera si .com, .al etj. Ai nuk permban nje faqe te mirefillte, por vetem nje informacion kontakti mbi poseduesin e tij....Read More