Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Shqip

Webi Shqip

Mbyllu “Sesam” … përgjithmonë!

Plako, po na fshijnë Pirates Bay me gjithë ça ka mrena! Një vit burg për pronarët e bregut të Piratëve dhe një gjobë e majme prej disa milion dollarë është vendimi që gjykata suedeze dha sot për një ndër sitet...Read More
Mendime

Të gjithë me nga një kioskë … virtuale!

U ktheva kësaj rradhe në Shqipëri të takoja të mitë dhe si gjithmonë mezi prisja të vëreja ndryshimet e atjeshme. Nuk po ndalem kësaj rradhe tek sheshi Skënderbej dhe “Kioska artistike” që kishte ngritur kryetari i bashkisë për të treguar...Read More
Webi Shqip

Email status=deferred delivery temporarily suspended

I was getting the following error on a Postfix server with Virtualmin and CSF. Apr 15 06:25:10 HOSTNAME postfix/error[3375]: BCD27BEA636: to=<email@domain.com>, relay=none, delay=4724, delays=4694/30/0/0.02, dsn=4.4.1, status=deferred (delivery temporarily suspended: connect to othermail.server.com[IP]:25: Connection timed out) If somebody else is getting...Read More
ITServersWebi Shqip

Konfigurimi i CSF si Firewall

Në administrimin e serverave të hostimit, firewall është gjithmonë i domosdoshëm. Për adminstrimin e serverave tanë kemi përdorur disa të tillë, nisur nga Bastille-Linux dikur, APF e së fundi, më i preferuari është CSF (ConfigServer Firewall). CSF është një sërë...Read More