Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Shqip

EkonomiaMendime

What is wrong with Alitalia?

As I was traveling in an extremely tortourous seat offered by AlItalia, I was thinking what in the world could go wrong with them. Alitalia is a very strategic company as they can use the travel routes that go through...Read More
Webi Shqip

#Wefollow criticism

While reading through articles related to the South by Southwest conference, I run into the “Wefollow” project. The project looked very interesting at first sight. It is a Twitter Directory. Based on personal interests, every user can join a specific...Read More
Webi Shqip

Web Spam – Moda e webmastereve te rinj

Ka disa kohe qe po ndjek diskutimet qe behen ne disa forume shqiptare ndermjet webmasterave te rinj. Artikujt dhe diskutimet rrotullohen kryesisht mbi te njejtat tema, trafiku, optimizimi per makinat e kerkimit (seo), leket qe mund te fitohen nga google,...Read More
Webi Shqip

Nje faqe per Puken :)

Mos u cudisni fare, edhe Puka ka nje faqe te veten ne internet. Per te gjithe te interesuarit, duke klikuar ne http://puka.shqiperia.com do te keni mundesine te futeni ne faqen e zones se Pukes. Faqja aktualisht eshte me shume nje...Read More
ShqiperiaCom Shpk

Blog.al is coming soon!

Duke nisur nga 31 Mars, do te nisim nje ideim te nje strukture per Blog.al. Deshira e pare eshte qe te kemi nje sistem te mirefillte perdoruesish (per te gjitha sherbimet qe duam te ofrojme nen shqiperia.com, miqte.com etj). Ne...Read More
Mendime

Guri i Themelit

Dikur quhej guri i themelit hapi i pare i cdo nisme te re.  Ky shkrim eshte me shume nje prove se nje mendim me vlere per t’u lexuar. Nese keni arritur deri ketu, do te thote qe po humbisni caste...Read More