Teksa po lexoja nje artikull vura re nje artikull qe tregonte mbi nje analize te hostuesve me te medhenj ne bote. Te dhenat jane mbledhur nga MaxMind Domain Database (shkarkohej per 100$, nese dikush ka nje kopje, me njoftoni se mund te bejme ca statistika interesante dhe per domaine shqiptare :p).

Te dhenat tregojne qe hostuesi me i madh eshte GoDaddy.com i cili ndiqet nga ThePlanet dhe 1&1.

Hostuesit me te medhenj ne bote (Klikoni per nje imazh me te qarte)

Burimi: http://ilia.ws/archives/236-ISP-Popularity-by-Domain-Count.html