Duke nisur nga 31 Mars, do te nisim nje ideim te nje strukture per Blog.al. Deshira e pare eshte qe te kemi nje sistem te mirefillte perdoruesish (per te gjitha sherbimet qe duam te ofrojme nen shqiperia.com, miqte.com etj). Ne kete drejtim kemi bere disa perpjekje.

Qenderzimi i sistemit te perdoruesve eshte nje hallke qe na mban te varur per shume zhvillime te tjera. Megjithate ky sistem perdoruesisht do te perdoret fillimisht per sherbimin e emailit tek @shqiperia.com dhe per sherbimin e blogut.

Megjithese deshira per te programuar vete nje sistem blogu eshte e madhe, niveli i WordPress apo softwareve te tjera te ngjashme eshte goxha i larte dhe do ishte shume e veshtire qe te terheqesh perdorues te rinj nese nuk ofron nje sherbim teper interesant. Ndoshta mund te integrojme sistemin e perdoruesve ne nje strukture wordpress. Do ishte interesante struktura e perdorues.blog.al

Nese keni nje mendim mbi kete pike, me shkruani nje rrjesht. 🙂