Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Aktualitet

MendimePolitika

Zgjedhjet ne Shqiperi lajmet e fundit

Ky eshte nje shenim i shkurter per te njoftuar qe tek Shqiperia.Com kemi hapur nje seksion me te gjitha njoftimet, lajmet e fundit nga Mediat (Televizive dhe Shtypi i Dites). Keto lajme mbulojne kryesisht te gjithe aktivitetin gjate zgjedhjeve ne...Read More
EkonomiaMendime

What is wrong with Alitalia?

As I was traveling in an extremely tortourous seat offered by AlItalia, I was thinking what in the world could go wrong with them. Alitalia is a very strategic company as they can use the travel routes that go through...Read More