Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Webi Shqip

Webi Shqip

Kujt po i besoj fjalekalimin tim

U be shkak per keto 2 rrjeshta me poshte, nje faqe e re profil regjistrimi, qe po shihja tek nje nga forumet e webmasterave. Historia e perhershme eshte ajo e fjalekalimeve dhe e problemeve qe lidhen me to. Personalisht kam...Read More
MendimeWebi Shqip

Ecuria e faqeve te internetit

Nje shikim ne faqet e se nesermes Gjithmonë ka pasur një dëshirë për të përcaktuar si do jetë e ardhmja e internetit apo cila do ishte një faqe e suksesshme interneti të nesërmen. Megjithatë parashikimet e biznesit, të specialistëve dhe...Read More
Webi Shqip

Ne kerkim te faqes me te mire shqiptare

Ne vazhdimesi te nje projekti te braktisur nga Jonian Dervishi nen faqen ranku.im, tek Shqiperia.com kemi prezantuar nje sistem te ri qe ben nje renditje te te gjithe faqeve shqiptare dhe mundesine e renditjes se faqes me te mire sipas...Read More
Linux Root Servers

Jail proftpd user virtualmin

This is a quick reminder on how to chroot FTP users with Virtualmin (Webmin). What exactly is needed is the modification of the DefaultRoot setting in ProFTPd. This can be set that in Virtualmin by browsing to Webmin>Servers>ProFTPd Server>Files and...Read More
Webi Shqip

Presionet per censure ne Shqiperi

po ju coj nje mesazh paralajmerus miqesor ne lidhje me lajmin e dt… Keshtu fillonte nje nga emailet e atyre qe kerkojne te heqin nje emer te cituar ne mediat lokale dhe te arkivuara ne seksionin e infoarkives. Sigurisht lajmet...Read More