Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Webi Shqip

Webi Shqip

Domainet .al, pas kuintave

Nje video kronike per domainet .al dhe stafin e AKEP. Sic njoftohet pritet qe se shpejti te behet liberalizim i plote i procedures, por deri atehere domainet me shpejt mund t’i regjistroni nepermjet www.host.alRead More
Webi Shqip

HTML5 dhe semantika e saj

Ka disa kohë që në internet po bëhen prezantimet e para të HTML5 kryesisht në faqe që kanë video apo objekte të enkoduara ne flash. Duket sikur theksi i bisedës është HTML5 vs. Adobe Flash dhe mjafton të bëhet një...Read More
Webi Shqip

Sa vlen nje domain .al!?

Vlera e nje domaini .al Tregetia e domaineve ne internet eshte bere pjese e biznesit te shume individeve dhe kompanive ne internet. Kohet e fundit me liberalizimin e domaineve .al kane nisur dhe tregetimet e para te ketyre domaineve. Me...Read More
Webi Shqip

Cfare ndodh kur Nameserverat .al jane down

Sic dihet domainet .al mbahen nga Registry AKEP (http://www.akep.gov.al). Nderkohe qe ne presim qe procedurat e rregjistrimit te nje domaini te lehtesohen, te automatizohen e te kete me shume shpejtesi ne procesin e rregjistrimit… AKEP eshte DOWN! Jo vetem faqja...Read More
Webi Shqip

Kur Twitter flet #shqip

Databaze me llogari shqiptare ne Twitter Artikulli i meparshem, qe listonte disa llogari interesante shqiptare ne Twitter, la jashte dhe shume llogari te tjera shqiptare per te cilat une nuk kam dijeni ose nuk kam arritur t’i identifikoja. Jam i...Read More