Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Politika

Mendime mbi politiken shqiptare sot

MendimePolitika

Zgjedhjet ne Shqiperi lajmet e fundit

Ky eshte nje shenim i shkurter per te njoftuar qe tek Shqiperia.Com kemi hapur nje seksion me te gjitha njoftimet, lajmet e fundit nga Mediat (Televizive dhe Shtypi i Dites). Keto lajme mbulojne kryesisht te gjithe aktivitetin gjate zgjedhjeve ne...Read More