Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

portal

Aktualitet

Nje reklame e Yahoo!

Ne internet gjeta kete reklame te Yahoo! (qe me sa duket po transmetohet ne Amerike, pasi nuk e kam pare ketej. Reklama eshte teper interesante pasi tregon fokusimin e Yahoo dhe ka nje kontrast te forte me faqen e Google....Read More
Webi Shqip

E Ardhmja e Internetit

Imazhi më sipër është shkëputur nga një artikull me titull: “Where is everyone?” i cili pershkruante rrjedhën e gjetjes së informacionit në 210 vitet e fundit. Artikulli fillon me fjalën e gojës si mjeti i vjetër i komukimit dhe rrjedh...Read More
Webi Shqip

Port.al – Shkurtoni URLte tuaja

Duke qene se kam te rregjistruar dhe domainin Port.al (qe mban mbrapa tij fuqine e termit Portal), vendosa ta leshoj ne pune me nje detyre shume te thjeshte: Shkurtimin e URLve te ndryshme. Shkarkova nje nga scriptet e shumta qe...Read More
Webi Shqip

Lycos – Ku humbi Labradori simpatik?

Labradori Simpatik Për mua dhe miqtë e mi që nisëm të lundronim në internet diku në fundin e viteve 1990, Labradori Simpatik i Lycos ishte një imazh që nuk mund ta harrojmë lehtë. Lycos.com nisi si një makinë kërkimi dhe...Read More