Kisha kohë që dëshiroja të shkruaja diçka për twitter dhe pas një shkrimi të Romeos në blogun e tij Romeo Lab mbi Twitter si sëmundja e rradhës në internet, vendosa që të jepja dhe unë mendimin tim mbi temën. Para...Read More