Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Webi Shqip

MendimeWebi Shqip

Hapat e krijimit te nje projekti

Kohet e fundit kam pare shume thirrje per projekte kryesisht web rreth meje. Megjithese me pelqejne idealistet dhe enderruesit (ata qe i japin forme botes), per te realizuar nje projekt nuk mjafton vetem nje ide. Pikesepari, te krijosh dicka (dhe...Read More