Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

vlera

MendimeWebi Shqip

Suksesi, Talenti dhe Puna

Duke lundruar ne internet hasa ne nje shkrim teper interesant qe pershkruan (pa ndonje studim te vecante) pozicionimin e suksesit, talentit dhe punes. Me poshte ndodhet kendveshtrimi i autorit te blogut http://blog.b3k.us/success.html. Personalisht jam shume dakort me kete pershkrim, duke...Read More
Mendime

Vlera e një faqe interneti

Interneti është një vend i mrekullueshëm për “të jetuar”. Aty ka të panjohur, ka miq të rinj, ka informacione, argëtim e çdo gjë tjetër. E gjithë kjo larmi jete virtuale që interneti mban me vete, përcjell tek njerëzit një ndienjë...Read More