Per te ofruar nje sherbim akoma me te mire, mendova te instaloj nje version me te mire te scriptit te shkurtimit te URLve te Blog.shqiperia.com dhe per cdo kend qe deshiron ta perdore ne blogun personal. Adresa tani e tutje...Read More