Sic e dini ka disa kohe qe diskutimet ne Twitter mes shqiptareve po behen duke perdorur dhe Tagun #shqip. Nese dikush deshiron te vendose ne faqen e tij nje script qe shfaq te gjitha keto diskutime atehere mund te perdore...Read More