Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

social media

Internet

Is Facebook discriminating FB Pages!?

While doing some routine boredom visits on websites in social media, I realized something peculiar. The company I used to work has a FB page with over 170K followers. While I still have some access on their information channels, I...Read More
ShqiperiaCom Shpk

…sepse interneti eshte shoqeror

Arena e diskutimeve mbi tema dhe artikuj te ndryshem eshte transferuar gradualisht nga forumet e vjetra ne ambiente te reja diskutimi. Flas pikerisht per mediat shoqerore, twitter, facebook, blogjet wordpress etj. Ndodh jo rrallehere qe nje shkrim ne nje blog...Read More