Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

shqiperia.com

ShqiperiaCom Shpk

Fitoni nje domain .al falas

Pershendetje, Me leshimin e faqes se re tek shqiperia.com do donim te aktivizonim dhe gjalleronim seksionin e pyetje-pergjigjeve (http://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje)! Praktikisht cdo anetar i rregjistruar mund te beje nje pyetje dhe anetare te tjere te pergjigjen. Per cdo pyetje do merrni...Read More
ShqiperiaCom ShpkWebi Shqip

Shqiperia.com në Twitter

Duke qenë se Twitter po rritet çdo ditë dhe interesi i shqiptarëve herët a vonë do të drejtohet dhe drejt kësaj platforme “marketuese”, vendosëm që të aktivizojmë dhe një llogari zyrtare të portalit www.shqiperia.com. Nën këtë llogari po publikojmë dhe...Read More