Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

shqip

Webi Shqip

Kur Twitter flet #shqip

Databaze me llogari shqiptare ne Twitter Artikulli i meparshem, qe listonte disa llogari interesante shqiptare ne Twitter, la jashte dhe shume llogari te tjera shqiptare per te cilat une nuk kam dijeni ose nuk kam arritur t’i identifikoja. Jam i...Read More