Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

search

Internet

The Web Today / Search vs. Social Media

It is becoming more and more difficult for Search Engines to organize information today. There is a lot of information, and if Search Engines are having difficulty in bringing the best of the results up, it is somehow Google’s fault...Read More
InfoarkivaMySQLWebi Shqip

MySQL Database Replication

Replication Kur nje projekt arrin nje fare volumi informacioni, vihet re qe nuk eshte me e lehte te administrohet databaza e tij. Ne rastin tone, Projekti i Infoarkives, (http://lajme.shqiperia.com), kaloi mbi 2.1 Giga informacion. Per kete projekt ne kishim vendosur...Read More