Duke qene se trafiku ajror ishte pezulluar, para 2 javesh mu desh qe perhere te pare te udhetoja me Anije per te kaluar ne Itali dhe me tej ne Gjermani ku kam banesen e perkohshme. Nuk jam tip tekanjoz, por...Read More