Pershendetje, Me leshimin e faqes se re tek shqiperia.com do donim te aktivizonim dhe gjalleronim seksionin e pyetje-pergjigjeve (http://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje)! Praktikisht cdo anetar i rregjistruar mund te beje nje pyetje dhe anetare te tjere te pergjigjen. Per cdo pyetje do merrni...Read More