Nisur nga nje diskutim per numrin e domaineve .al sot per sot, me poshte jane disa statistika jo zyrtare. Gjithsej ka rreth 4070 domaine .al dhe nje shperndarje jepet me poshte: Domaine .al 3571 Domaine .net.al 17 Domainet .mil.al 8...Read More