Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

mediat shqiptare

Webi Shqip

Presionet per censure ne Shqiperi

po ju coj nje mesazh paralajmerus miqesor ne lidhje me lajmin e dt… Keshtu fillonte nje nga emailet e atyre qe kerkojne te heqin nje emer te cituar ne mediat lokale dhe te arkivuara ne seksionin e infoarkives. Sigurisht lajmet...Read More