Duke kontrolluar disa statistika te nje faqeje te re ne Google Analytics vura re qe statistikat tregojne akoma qe browseri me i perdorur ne internet eshte Internet Explorer. Dominimi i tij vjen duke pasur pothuaj 50% te trafikut dhe perqindja...Read More