Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

html

IT

HTML 5 me logo zyrtare

HTML 5 (w3c.org) kane botuar logon zyrtare te HTML 5. Botimi i kesaj logoje nuk eshte gje tjeter vecse nje hap per te nxitur sa me pare perdorimin e kesaj gjuhe pershkrimi qe eshte shume me e fuqishme se paraardheset...Read More
Webi Shqip

HTML5 dhe semantika e saj

Ka disa kohë që në internet po bëhen prezantimet e para të HTML5 kryesisht në faqe që kanë video apo objekte të enkoduara ne flash. Duket sikur theksi i bisedës është HTML5 vs. Adobe Flash dhe mjafton të bëhet një...Read More