Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

host.al

Host.alShqiperiaCom Shpk

Tregetim domainesh .al

Domain Trade @ Host.al Me uljen drastike te domaineve .al ka goxha interes dhe rritje te perceptimit mbi tregetimin e ketij domaini. Vetem ne 10 ditet e fundit tek Host.al kemi procesuar rreth 500 porosi per support ne regjistrim te...Read More
Webi Shqip

Cfare ndodh kur Nameserverat .al jane down

Sic dihet domainet .al mbahen nga Registry AKEP (http://www.akep.gov.al). Nderkohe qe ne presim qe procedurat e rregjistrimit te nje domaini te lehtesohen, te automatizohen e te kete me shume shpejtesi ne procesin e rregjistrimit… AKEP eshte DOWN! Jo vetem faqja...Read More
ITServers

Debian and I am loving it

Sot perfundova kalimin e serverit ne Debian 5. (Serveri ku hostohet blog,al dhe disa sherbime test ishte per rreth 35 minuta down). Kisha testuar me 2 servera te tjere per Debian dhe ne krahasim me CentOS apo RHEL qe kemi...Read More