HP Insight Control Eshte Integrimi i Pare me Serverin VMware vCenter™ Server qe Siguron nje Zgjidhje te Vetme per Menaxhimin e  Infrastruktures Fizike dhe Virtuale VMware dhe HP prezantuan ne eventin me te famshem te IT ne bote-VMworld 2009, nje...Read More