Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

faqe

Webi Shqip

Ranku.im, nje projekt interesant

Ranku.im Ranku.im eshte nje tjeter faqe interesante qe eshte krijuar keto dite te para te 2010.  Projekti merr persiper nje organizim te faqeve me te “mira” shqiptare sipas perllogaritjeve qe behen nga Google, Yahoo, Alexa, SeoMoz e sherbime te ngjashme....Read More
Mendime

Vlera e një faqe interneti

Interneti është një vend i mrekullueshëm për “të jetuar”. Aty ka të panjohur, ka miq të rinj, ka informacione, argëtim e çdo gjë tjetër. E gjithë kjo larmi jete virtuale që interneti mban me vete, përcjell tek njerëzit një ndienjë...Read More