Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

domaine

Webi Shqip

Sa vlen nje domain .al!?

Vlera e nje domaini .al Tregetia e domaineve ne internet eshte bere pjese e biznesit te shume individeve dhe kompanive ne internet. Kohet e fundit me liberalizimin e domaineve .al kane nisur dhe tregetimet e para te ketyre domaineve. Me...Read More
Webi Shqip

Markat dhe domainet .al në Shqipëri

Para ca ditësh më shkruan një mik i imi i Shkollës së Lartë. I punësuar pranë një nga kompanitë e mëdha shqiptare donte të më kontaktonte urgjentisht për një domain .al. Domaini, i cili ishte emri i kompanisë ku punonte,...Read More