Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Duke ndjekur debatin e sotëm lidhur me një listë prej 44 faqesh që kërcënohen për mbyllje nëse nuk plotesojnë informacion mbi rregjistrimin ne QKB, disa gjera per t’u sqaruar!   1. Nëse qëllimi është rregjistrimi tek taksat (dikush merrte si shembull Opinion.al) që duhet te rregjistrohet për problem taksash, atëherë problemin e monitorimit e kanë […]

Mandi on 10/15/2018

Mbi Protesten Kukesiane per taksen e rruges

Kam kohe qe perpiqem te mos shkruaj per politiken e brendshme shqiptare pasi me verte jam i zhgenjyer dhe i pashprese. Shoh qe ka zera qe e mburrin Edi Ramen akoma, dhe ka nga ata qe hidhen ne lufte. Problemi eshte i thjeshte: Rruge me pagese ka ne shume vende. Diku me lire e diku […]

Mandi on 03/31/2018

Njerezit e medhenj si Desada, dhe njerezit e vegjel si Rigerta

Java e kaluar solli dy risi ne jeten politike shqiptare. Fjalimin e nje vajze provinciale nga foltorja e parlamentit, dhe reagimin e nje vajze roze nga mediat e perditshme.  Per shumekend Rigerta ishte nje emer i panjohur. Per shume te tjere, nje artikull mbi Rigerten tek Report.al (https://www.reporter.al/ish-studentja-e-la-sapienza-sfidon-politiken-me-nje-ferme-dhish-ne-rubik/) ishte refleksi i enderrave te pa plotesuara […]

Mandi on 10/02/2017
Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Webi Shqip

.tel domain

Tani cdo kush mund te rregjistroje .tel domain. Domaini .tel eshte pak i ndryshem ne strukture nga domainet e tjera si .com, .al etj. Ai nuk permban nje faqe te mirefillte, por vetem nje informacion kontakti mbi poseduesin e tij....Read More
EkonomiaMendime

What is wrong with Alitalia?

As I was traveling in an extremely tortourous seat offered by AlItalia, I was thinking what in the world could go wrong with them. Alitalia is a very strategic company as they can use the travel routes that go through...Read More
Webi Shqip

#Wefollow criticism

While reading through articles related to the South by Southwest conference, I run into the “Wefollow” project. The project looked very interesting at first sight. It is a Twitter Directory. Based on personal interests, every user can join a specific...Read More
Webi Shqip

Web Spam – Moda e webmastereve te rinj

Ka disa kohe qe po ndjek diskutimet qe behen ne disa forume shqiptare ndermjet webmasterave te rinj. Artikujt dhe diskutimet rrotullohen kryesisht mbi te njejtat tema, trafiku, optimizimi per makinat e kerkimit (seo), leket qe mund te fitohen nga google,...Read More
Webi Shqip

Nje faqe per Puken :)

Mos u cudisni fare, edhe Puka ka nje faqe te veten ne internet. Per te gjithe te interesuarit, duke klikuar ne http://puka.shqiperia.com do te keni mundesine te futeni ne faqen e zones se Pukes. Faqja aktualisht eshte me shume nje...Read More