Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Duke ndjekur debatin e sotëm lidhur me një listë prej 44 faqesh që kërcënohen për mbyllje nëse nuk plotesojnë informacion mbi rregjistrimin ne QKB, disa gjera per t’u sqaruar!   1. Nëse qëllimi është rregjistrimi tek taksat (dikush merrte si shembull Opinion.al) që duhet te rregjistrohet për problem taksash, atëherë problemin e monitorimit e kanë […]

Mandi on 10/15/2018

Mbi Protesten Kukesiane per taksen e rruges

Kam kohe qe perpiqem te mos shkruaj per politiken e brendshme shqiptare pasi me verte jam i zhgenjyer dhe i pashprese. Shoh qe ka zera qe e mburrin Edi Ramen akoma, dhe ka nga ata qe hidhen ne lufte. Problemi eshte i thjeshte: Rruge me pagese ka ne shume vende. Diku me lire e diku […]

Mandi on 03/31/2018

Njerezit e medhenj si Desada, dhe njerezit e vegjel si Rigerta

Java e kaluar solli dy risi ne jeten politike shqiptare. Fjalimin e nje vajze provinciale nga foltorja e parlamentit, dhe reagimin e nje vajze roze nga mediat e perditshme.  Per shumekend Rigerta ishte nje emer i panjohur. Per shume te tjere, nje artikull mbi Rigerten tek Report.al (https://www.reporter.al/ish-studentja-e-la-sapienza-sfidon-politiken-me-nje-ferme-dhish-ne-rubik/) ishte refleksi i enderrave te pa plotesuara […]

Mandi on 10/02/2017
Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

ShqiperiaCom Shpk

Infoarkiv.com dhe qellimi i ketij website

Qëllimi i Infoarkivës Çfarë është Infoarkiva Infoarkiva është një projekt i mirëfilltë informatik. Sistemi ka si qëllim grumbullimin e informacionit mediatik shqiptar, përpunimin e tij bazuar mbi teknika auto-inteligjente dhe më tej prezantimin tek të gjithë përdoruesit. Aktualisht i gjithë...Read More
Webi Shqip

… conficker!? Aprils fool con-ficker!

As I was expecting what would be the result of this “highly” rated virus on the internet today I found out this great article explaining the conficker war today. Conficker War Room! Your Front Row Seat For Cyber Armageddon …and if...Read More
IT

Plesk subdomains with www

Plesk does not allow adding www or other prefixes to the subdomains as it allows with domains. By default the Plesk Control Panel will allow you to add subdomains without any prefix. From a strictly technical perspective, this is wrong...Read More
Mendime

Ice Age 3: Arriten Dinosauret

Eshte publikuar reklama e Ice Age 3, Arriten Dinosauret. Reklama (trailer) dicka me shume se 2 minuta jep nje prezantim te aventures se rradhes se Sid, Manit dhe Diegos. Ndryshe nga pjeset e tjera, qe fillonin me ketrin Scrat dhe...Read More