Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Infoarkiva

Zhvillime tek Infoarkiv.com ose lajme.shqiperia.com

Infoarkiva

Teknika kerkimi mbi arkiven e lajmeve tek Infoarkiva

Teknika kerkimi per lajmet Megjithese deri vite me pare, reflekset njerezore ishin mesuar me gjetjen e informacionit nepermjet kategorizimeve, listave, organizimit ne data e te ngjashme (shih gjetjen e informacionit nepermjet biblotekave, arkivave etj), sot gjithmone e me shume interneti...Read More
InfoarkivaMySQLWebi Shqip

MySQL Database Replication

Replication Kur nje projekt arrin nje fare volumi informacioni, vihet re qe nuk eshte me e lehte te administrohet databaza e tij. Ne rastin tone, Projekti i Infoarkives, (http://lajme.shqiperia.com), kaloi mbi 2.1 Giga informacion. Per kete projekt ne kishim vendosur...Read More