Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Shqip

Shqip

Free and Open Web, please

Remember SOPA? Well it was never a lost fight for the governments (it is not just USA, Spain, France and Italy have already passed similar laws. See A Comparative Look at SOPA and Similar Laws around the Globe for similar...Read More
DomainHost.al

Little countries, big domains

Browsing through .al domains, I realized that the .al domains are being registered from almost every big corporation. Google (.com.al), Microsoft (.com.al), Facebook, Twitter, Ebay and a bunch of other companies own at least one .al domain. Some of them...Read More
AktualitetShqip

Tirana Startup Weekend

Nese po lexoni kete lajm, qofte nga nje lidhje e Twitter, Facebook apo direkt tek faqja e internetit, atehere duhet patjeter te regjistroheni tek Tirana Startup Weekend 2012. Nuk ka rendesi profesioni juaj, nuk ka rendesi ne jeni akoma student...Read More
Aktualitet

Interneti i Sigurte

Pata mundesine te ndiqja dje nepermjet TV Ora News nje bisede me temen “Interneti i Sigurte”. Gazetarja kishte ftuar nje panel shume interesant te ftuarish. Duke mos u ndaluar individualisht tek secili prej tyre, po u referohem me role. Pra...Read More