Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Shqip

ShqiperiaCom Shpk

Job Openin Tirana – Human Resources

Nese jeni ne Tirane dhe po kerkoni nje mundesi punesimi, hidhini nje sy njoftimit tone: HBTalent – Job Posting *Position Title: Recruitment Manager *Location: Tirana *Position Type: Full-Time Compensation: Salaried Start Date: Immediate Number of Openings: 1 COMPANY INFORMATION HBTalent...Read More
Shqip

CoWorking ne Tirane

Coworking është një stil i ri i te te punuarit ne një ambient të përbashkët shoqeror qe shtrihet ne disa ambiente te cilat ofrojne komoditetet e nje zyre moderne. Ndryshe nga në një mjedis tipik zyrash, personat qe ndajne nje...Read More