Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Mendime

Mendime

Të gjithë me nga një kioskë … virtuale!

U ktheva kësaj rradhe në Shqipëri të takoja të mitë dhe si gjithmonë mezi prisja të vëreja ndryshimet e atjeshme. Nuk po ndalem kësaj rradhe tek sheshi Skënderbej dhe “Kioska artistike” që kishte ngritur kryetari i bashkisë për të treguar...Read More
Mendime

Ice Age 3: Arriten Dinosauret

Eshte publikuar reklama e Ice Age 3, Arriten Dinosauret. Reklama (trailer) dicka me shume se 2 minuta jep nje prezantim te aventures se rradhes se Sid, Manit dhe Diegos. Ndryshe nga pjeset e tjera, qe fillonin me ketrin Scrat dhe...Read More
EkonomiaMendime

What is wrong with Alitalia?

As I was traveling in an extremely tortourous seat offered by AlItalia, I was thinking what in the world could go wrong with them. Alitalia is a very strategic company as they can use the travel routes that go through...Read More
Mendime

Guri i Themelit

Dikur quhej guri i themelit hapi i pare i cdo nisme te re.  Ky shkrim eshte me shume nje prove se nje mendim me vlere per t’u lexuar. Nese keni arritur deri ketu, do te thote qe po humbisni caste...Read More