Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Mendime

Mendime

Si te lexosh disa here me shpejt …

Duket si nje shaka, por nje studim i kryer ne Universitetin e Princeton ne vitin 1998 ka nxjerre disa konkluzione se si mund te lexohet me shpejt. Studimi tregon se duke praktikuar disa ushtrime leximi, per nje kohe prej 20...Read More
MendimeWebi Shqip

Hapat e krijimit te nje projekti

Kohet e fundit kam pare shume thirrje per projekte kryesisht web rreth meje. Megjithese me pelqejne idealistet dhe enderruesit (ata qe i japin forme botes), per te realizuar nje projekt nuk mjafton vetem nje ide. Pikesepari, te krijosh dicka (dhe...Read More
MendimePolitika

Zgjedhjet ne Shqiperi lajmet e fundit

Ky eshte nje shenim i shkurter per te njoftuar qe tek Shqiperia.Com kemi hapur nje seksion me te gjitha njoftimet, lajmet e fundit nga Mediat (Televizive dhe Shtypi i Dites). Keto lajme mbulojne kryesisht te gjithe aktivitetin gjate zgjedhjeve ne...Read More
Mendime

Bie Partizani nga kategoria

Partizani pas 10 vjetesh perserit serish renien nga Kategoria Superiore! Per cdo tifoz, renia e skuadres nga kategoria perjetohet me nje ndienje merzie por kesaj rradhe kemi me cfare te kapemi.Read More
MendimeWebi Shqip

Suksesi, Talenti dhe Puna

Duke lundruar ne internet hasa ne nje shkrim teper interesant qe pershkruan (pa ndonje studim te vecante) pozicionimin e suksesit, talentit dhe punes. Me poshte ndodhet kendveshtrimi i autorit te blogut http://blog.b3k.us/success.html. Personalisht jam shume dakort me kete pershkrim, duke...Read More
Mendime

Vlera e një faqe interneti

Interneti është një vend i mrekullueshëm për “të jetuar”. Aty ka të panjohur, ka miq të rinj, ka informacione, argëtim e çdo gjë tjetër. E gjithë kjo larmi jete virtuale që interneti mban me vete, përcjell tek njerëzit një ndienjë...Read More