Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Mendime

Etika

Drejtësia – Virtyte për të mos u harruar

Virtyti është epërsia morale e një personi. Virtyti është veti e çmueshme e karakterit të mirë. Ai është prirja dhe aftësia e një njeriu të tejkalojë në (mbi) diçka, të kryejë një veprim të caktuar në mënyrën më të mirë....Read More
MendimeShqiperiaCom Shpk

Dita Boterore kunder SIDA-s

TIRANE-1 Dhjetor është Dita Botërore e AIDS-it. Ne kete dite ne te gjithe boten krijohen aktivitete per sensibilizimin e shoqerise per pasojat e kesaj semundje jo vetem ne vendet e largeta si Afrika, por dhe ne ambientin tone perreth. Kete...Read More