Featured Ligji Anti-shpifje dhe shteti rrumpalle!

Author: Mandi

Researcher, Software Engineer, Entrepreneur, Activist and Dreamer! Co-Founder ShqiperiaCom, initiator Open Data Albania, founder Host.al, iDoctor etc.
Mendime

Libra 2017

Nese ka dicka qe e ndryshon karakterin dhe perceptimin tone per boten jane librat. Me poshte nje liste me 10 libra qe planifikoj te lexoj ne kete vit. 1 . Flower for Algernon i Daniel Keyes -> Impakti dhe konflikti...Read More
ShqiperiaCom Shpk

Job Openin Tirana – Human Resources

Nese jeni ne Tirane dhe po kerkoni nje mundesi punesimi, hidhini nje sy njoftimit tone: HBTalent – Job Posting *Position Title: Recruitment Manager *Location: Tirana *Position Type: Full-Time Compensation: Salaried Start Date: Immediate Number of Openings: 1 COMPANY INFORMATION HBTalent...Read More
Shqip

CoWorking ne Tirane

Coworking është një stil i ri i te te punuarit ne një ambient të përbashkët shoqeror qe shtrihet ne disa ambiente te cilat ofrojne komoditetet e nje zyre moderne. Ndryshe nga në një mjedis tipik zyrash, personat qe ndajne nje...Read More
IT

Handling Exceptions in Grails

Improve error handling – Exceptions The Error Handling in Grails has changed with the latest support from Groovy. In this case we will make use of the “Declarative Controller Exception Handling” feature of Grails. “Grails controllers support a simple mechanism...Read More