HTML 5 (w3c.org) kane botuar logon zyrtare te HTML 5. Botimi i kesaj logoje nuk eshte gje tjeter vecse nje hap per te nxitur sa me pare perdorimin e kesaj gjuhe pershkrimi qe eshte shume me e fuqishme se paraardheset e saj.

Qe kur HTML 5 ka perfshire ne strukturen e saj semantiken, une jam nje nder fansat e saj dhe shume shpejt do bejme nje kalim te projekteve tona ne HTML 5.

Me shume informacione: http://www.w3.org/html/logo