MP3.al arrin 1000 vizita unike

Nje nga ato faqet qe ndertohen njehere dhe nuk merresh me per t’i shtuar trafikun. Faqja mp3.al arriti 1000 vizitore (te matur me google analytics).

MP3.al arrin 1000 vizita unike ne dite

Faqja ka rreth 69000 artiste ne databaze dhe mbi 140 000 albume. Nese numrat ju impresionojne, faqja eshte per shitje bashke me domainin.

9 Replies to “MP3.al arrin 1000 vizita unike”

  1. Shih se ka nje link tjeter per mp3.al kalon 2000 vizita. Vizitat jane kryesisht nga makinat e kerkimit dhe me pak te referuara nga Twitter (allmp3)

Leave a Reply